Beste yrkesfaglige bedrift.

Samarbeider med Kriminalomsorgen

Gratulere til Ungdomsbedriften UB resirest ( søm og tekstil) ved Borgund videregående skole , med 2 plass i fylkesmesterskapet beste yrkesfaglig bedrift. Se bilde under: Vi i UB resirest er veldig begeistret over vårt samarbeid med Ålesund fengsel, Møre og Romsdal friomsorgskontor og JACU kaffebrenneri. Det å kunne utgjør en forskjell både samfunnsmessig og med tanke på bærekraft er en stor motivasjon for oss.

Formålet med vår bedrift i tillegg til samarbeidet med våre partnerar å kunne aktivisere domsfelte. Vi bruker i hovedsak restmaterialer fra JACU kaffebrenneri, juteposene deres. De domsfelte produserer allerede tennruller. Vi produktutvikler posene av jutesekkene vi har fått med JACU og ved hjelp av vår utdanning vil vi bidra til å undervise og lære opp de domsfelte i Møre og Romsdal friomsorgskontor. Vi i UB resirest er vedlig stolt over arbeidet vi bidrar med.

Les også mer på Sunnmørsposten: https://www.smp.no/naeringsliv/i/dwG1kA/ungdomsbedrifter-konkurrerte-stort-spenn-i-ideene

Fra venstre: Lærer Ann Kristin Refsnes, Synne Solli Giske, Vera Hjelle, Silje Hammerås, Jenny Charlotte Hansen og Ingeborg Dalen ikke på bilde.
Hopp rett ned til innholdet