Møremegling

Vi er klare for festivalhelg, og stiller både på Sommerfesten på Giske og på Rabalderfestival i Molde. Har du lyst på et lite hus i hagen din? Kom innom oss da vel, så snekrer vi sammen. Du finner oss på stand sammen med Sparebanken Møre.

Takk til Prisonmade Ålesund for prefabrikering.

1. og 2. juli blir det Rabalder i Reknesparken i Molde! Da arrangeres Rabalderfestivalen – barnas egen sommerfestival med underholdning og aktiviteter for hele familien. Du kan bli med på Taresafari, bygge Maren meisebollehus, her blir det kjemishow, Trond med hammeren og masse god musikk!

Egen festival for barn

Med et stort engasjement for hjembyen Molde drar Eivind Fadnes i gang det som blir byens aller første festival for barn, nemlig Rabalderfestivalen!

Det var ikke tvil da Sparebanken Møre fikk spørsmål om å bli med på laget som sponsor for Rabalderfestivalen. – Når lokale krefter dytter i gang et slikt arrangement i Molde er det lett å være med å støtte, sier Kaare Jakob Hasselø, autorisert finansiell rådgiver i Sparebanken Møre avdeling Molde. – Det står stor respekt av arbeidet som Fadnes og festivalteamet hans gjør for at barn og unge i regionen skal få gode kulturopplevelser og ny inspirasjon.

Kaare Jakob Hasselø, festivalsjef Eivind Fadnes (midten) og Helene Ekroll ser frem til at barn og unge i Molde og omegn skal få gode kulturopplevelser under Rabalderfestivalen. Foto: Hilde Hurlen Ingebrigtsen

Engasjement for musikk, barn og MoldeFestivaldirektør Fadnes bor i dag i Oslo og arbeider fulltid med musikk og som bookingagent for en rekke artister. Lidenskapen for musikk kombinert med fagbrev som barne- og ungdomsarbeider og et bankende hjerte for Molde ble det perfekte utgangspunktet for å starte arbeidet med Rabalderfestivalen. Idéen til festivalen har han hatt i bakhodet i noen år.Hvordan får en med seg en by på å arrangere en helt ny festival? Så snart Fadnes fikk tommel opp fra kommunen da det gjaldt bruk av Reknesparken, satt han sammen et festivalteam. Nesten alle som er med i teamet er født og oppvokst i Molde, men bor i Osloområdet. – Vi deler ønsket om å skape gode kulturopplevelser for barn og unge i Molde og omegn, sier Fadnes. – Sammen vil vi lage liv i hjembyen vår og gjøre Reknesparken til en arena der foreldre og barn kan oppleve konserter og aktiviteter sammen.

Sparebanken Møre ønsker å bidra til gode opplevelser

– Som lokal sparebank med lokalt eierskap og tilknytning ønsker vi å bidra til å skape gode opplevelser i området rundt oss. Rabalderfestivalen har fokus på barna og blir deres arena denne helgen. Små og store vil sammen få oppleve noe nytt og bli inspirert gjennom kulturelle innslag og aktiviteter.  

Taresafari blir en sentral del av festivalen. Her vil barna få et kort som stemples når de er innom ulike aktiviteter som for eksempel å fiske i fiskedammen, snekre Maren Meisebollehus, grave etter gull og ta bilde med sjøhesten Tare.

– Den blå sjøhesten er en populær fyr, og selvfølgelig kommer selveste Tare til Rabalderfestivalen, forsikrer Helene Ekroll, autorisert finansiell rådgiver i Sparebanken Møre avdeling Molde med et smil.

– At Sparebanken Møre gikk inn som sponsor er helt avgjørende for Rabalderfestivalen, understreker festivaldirektør Fadnes. – Når vi først lager en ny festival vil vi gjøre det profesjonelt og med høy kvalitet. Derfor er det av stor verdi for oss å ha med en lokal sponsor som er deltakende og involvert i både planene og gjennomføringen.

Rabalderfestivalen er kultur fra A-Å. Kombinasjonen av underholdning og aktiviteter gjør at familien kan tilbringe hele dagen sammen i Reknesparken. Festivalsjef Fadnes, festivalteamet og Sparebanken Møre gleder seg til å presentere gode konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst, kjemishow, Trond med hammer´n, Taresafari og flere spennende aktiviteter.

Noen av artistene du kan oppleve på scena er Razika, Rasmus og Verdens Beste Band, Bare Egil og Ravi. Det er bare å begynne å glede seg!

Du kan lese mer om Rabalderfestivalen her: http://rabalderfestivalen.no/

eller på Facebook: https://www.facebook.com/Rabal…

Hopp rett ned til innholdet