Ungdomsbedriften UB Advance

Kirkens Bymisjon I jobb, Ålesund tok kontakt med Ålesund fengsel for å se på mulighet for et samarbeid om nye produkter. Ålesund fengsel tok kontakt med Borgund videregående skole sine elevbedrifter for produktutvikling.

Innovasjons kamp ble etablert og engasjerte elever fra interiør og tekstil håndverk gikk løs på utfordringen fra Kirkens bymisjon. Dagen endte med gode løsninger og nye relasjoner.  Juryen bestod av representanter fra Ålesund fengsel, Møre og Romsdal friomsorgskontor og Kirkens Bymisjon. Mer info Mer info på https://alesundfengsel.no/innovasjonscamp/

Ungdomsbedriften UB Advance ble etablert etter de fikk i oppdrag fra Kirkens Bymisjon, i jobb Ålesund om å skape produkter som de kan selge i tillegg til Kaffe for å øke utvalget av aktiviteter for ungdommer.

Samarbeid med Kirkens Bymisjon I jobb, Ålesund og Jacu Coffee Roastery

Kirkens bymisjon I jobb, Ålesund er en ideell organisasjon som driver med sosialt arbeid i byer i hele Norge. I jobb, Ålesund et arbeidstreningstiltak for ungdom mellom 18 – 29 år som av ulike grunner står uten skole/jobb.

UB Advance, som har hatt et tett samarbeid med (nå I jobb ung Ålesund), i produksjonen av kaffekrydder, har også presentert produktet sitt til JACU, som også har vist interesse for videresalg av dette i sin drift.

Om Produktet

Produktet vi har utviklet er smak tilsettings krydder til kaffe. Krydderene er inspirert av ulike sesonger gjennom året. Frem til nå har vi lagd smakene Pumkin spice, Christmas blend, Easter delight og Love potion.

Hopp rett ned til innholdet