Kunstutstilling på Det tredje sted

HVA BETYR FELLESSKAP FOR DEG?

Det er spørsmålet vi stilte for å inspirere til symboler og små kunstverk på fellesskapsbildet som er laget av deltakere ved kunstgruppa på Stedet, i fengselet, og tilhørige i Frelsesarmeens nærmiljøkirke (Korpset).

BOBLER OG BILDER

Tirsdag 13. juni feiret vi fullføringen av fire malekvelder med en utstilling i det nyoppussede biblioteket øverst i fengselet. Vi fikk stille ut mange bilder langs veggene og i vinduskarmene, det ble bobler i stettglass (alkoholfritt så klart) med jordbær og kake, (nesten) allsang, og god tid til å prate, feire og glede oss over å kunne fortsette med kunstgruppesamlinger også over sommeren og inn i høsten.

TEMAER TIL ETTERTANKE

Temaene for de fire malekveldene har blitt utgangspunkt for delerunden til slutt, der de som ønsker det får vise frem verkene og si noe om tolkningene og prosessen. Her er temaene:

1. Visualiser et tre, i et landskap, med symboler. Hva kan treet fortelle om deg?

2. Positive karaktertrekk ved deg selv

3. Hvordan ser det ut inni deg og rundt deg?

4. Det ekte deg. Du er elsket. Utgangspunkt i sangen True Colors

EN LITEN NYHETSOPPDATERING!

• Lørdag, 26. august er du velkommen på åpen dag i fengselet. Der stiller vi ut noen bilder og forteller mer om prosjektet vi driver.

• I desember vil vi få stille ut noen av verkene som blir laget i kunstgruppa i fengselet det neste halve året! Hvor, spør du? Ta en tur til hovedbiblioteket i Ålesund sentrum så finner du dem på veggen der.

Mer info på https://www.facebook.com/Stedetalesund

Hopp rett ned til innholdet