Næringslivet

Vinkasser

Prisonmade Ålesund har samarbeid  med Vino Piemonte AS, ang produksjon vinkasser. Vino Piemonte AS er en norskeid vinprodusent med base i Piemonte, Nordvest-Italia. Piemonte er regnet som et av verdens beste vindistrikter, og ligger sentralt til mellom Milano og Monaco. 

Prisonmade Ålesund har også samarbeid med Borgund Videregående Skole som har ansvaret for opplæring på Ålesund fengsel.  Vi produsere vinkasser for 6 og 12 flasker.

Les mer her:  www.vinopiemonte.no

Vinkasser

Vi er stolte over å samarbeide med fengselsbedriften Prisonmade Ålesund sammen med Borgund videregående skole, som har ansvaret for det viktige arbeidet på skoleavdelingen i Ålesund fengsel, der de innsatte får mulighet til å ta både utdanning og fagopplæring mens de soner for å bli bedre forberedt på livet utenfor murene.

Våre eksklusive gaveesker i tre er både utviklet og produsert av Prisonmade Ålesund.

Les mer her:  Inderøy brenneri. 

Puter

Østerbø Maskin fikk i oppdrag å levere nødstrømsaggregater til Ålesund sykehus. Dette er store aggregater som veier rundt 112 tonn. . På bildene ser du Birkelund kran og transport som tok seg av leveringen, og 12 tonn nødstrømsaggregat er nå på vei inn i nytt aggregatsbygg.

Østerbø er kjend for å levere litande løysingar til kundar i heile landet. Men kva legg vi eigentleg i dette begrepet?  Les Mer her: www.osterbo.no

Ny bedrift kommer her senere!