DOKUMENTARSERIE OSLO FENGSEL: NÅ PÅ TV2 PLAY

DOKUMENTARSERIEN OSLO FENGSEL: NÅ PÅ TV2 PLAY https://play.tv2.no/programmer/fakta/oslo-fengsel?h=846247124

👮🏻‍♀️👮🏽‍♀️👮🏻‍♀️Til sammen jobber rundt 5000 mennesker i kriminalomsorgen i Norge. Omtrent 300 av disse jobber i Oslo fengsel, som er et av Norges største høysikkerhetsfengsel og har plass til 242 varetektinnsatte og domfelte. Her har de ansatte en arbeidshverdag som til tider kan være svært utfordrende, sammensatt og kontrastfylt.

🎬 Ett halvt års filming i fengselet har nå blitt til en dokumentarserie på 15 episoder. Dette er den første realityserien noensinne med ansattperspektiv fra et norsk fengsel, og underbygger kriminalomsorgens tre verdier: Trygghet, åpenhet og nytenking.

Kriminalomsorgen ønsker å rette stor takk til dyktige og engasjerte ledere, ansatte, innsatte og samarbeidspartnere i Oslo fengsel, og til Novemberfilm og TV2 for et meget godt samarbeid.

📺 Få også med deg dagens God Morgen Norge-episode der Eirik Melsæter (fengselsbetjent) og Fatima Deria (miljøterapeut) er gjester. Begge forteller om en mangfoldig hverdag i Oslo fengsel, en arbeidsplass Melsæter mener har verdens beste arbeidsmiljø til tross for krevende arbeidshverdager. https://play.tv2.no/nyheter/god-morgen-norge

Mer info om på https://www.facebook.com/Kriminalomsorgen

OSLO FENGSEL har premiere på TV 2 Play mandag 3. juni og på TV 2 Direkte 27. juni.

Hopp rett ned til innholdet